Charlie Noble

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Charlie Noble e juice

I 60 ml flaskor med 40 ml vätska

Charlie Noble är en ”det”, inte en ”han”. En brittisk kapten för handelsfartyg, Charles Noble, sägs vara ansvarig för ursprunget omkring 1850 av detta smeknamn för köksrökstacken. Det verkar som om kapten Noble, som upptäckte att stapeln på hans skeppsvagn var tillverkad av koppar, beordrade att den skulle hållas lätt. Fartygets besättning började sedan hänvisa till stacken som ”Charley Noble.”

För de landkrabbor som kanske inte vet det är ”skeppets” kombi köket. När ånga kommer ut från Charlie Noble vet besättningen att någon lagar mat. Charlie Noble-linjen är ett annat juiceutbud från våra erfarna mixologer. Besättningen på Charlie Noble E-Liquid Trading Company har arbetat inom vapingindustrin sedan 2011 med Vape Dojo, och både Vape Dojo och Charlie Noble ägs av samma moderbolag. Charlie Noble tillverkas i vår laboratoriemiljö och produceras med högsta kvalitet PG, VG, smaker och nikotin enligt cGMP-metoder. Vi tror att du kommer att smaka på skillnaden.