SMOK MODs

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

SMOK e cigarett mods

Smok eller SMOKtech är marknadsledande inom e-cigaretter och speciellt MODs. Själva MOD är “motorn” bakom din tank och den levererar de watt som en given tank behöver för att ge ånga. SMOK har även teknik som bluetooth och lcd färgskärm i vissa modeller.

SMOK har MODs som kan ha allt från ett till fyra batterier så att du kan vara säker på att du har batterikapacitet en hel dag, och därmed kan följa ditt rökavvänjning.

SMOK har många MODs på marknaden, där t.ex. det populära Species kitet kan nämnas. Gemensamt för de flesta MOD är att de antingen kan köra watt eller temperaturkontroll.

SMOK gör coils eller brännare med både enkel- och dubbelcoils versioner, och om det behövs mycket mer ånga har SMOK även modeller med fler än 2 coils. SMOK tillverkar även spolar som riktar sig till både temperaturkontroll och vanliga watt. Om det är temperaturkontroll, volt eller watt beror på hur du ångar.