E-Cigarett Batterier

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Elektroniska Cigaretter får sin power från ett uppladdningsbart batteri, och desvärre håller inget batterier förevigt.  Det är därför en god ide att ha ett extra batteri liggandes om det skulle hända något med ditt nuvarande batteri. Vi har alltid bra utbud och låga priser på våra e-cigarett batterier. Så lägg en order och beställ ett extra batteri idag.

Extra Batterier till din E-Cigarett

Extra Batterier till din E-Cigarett finns i många varianter, färger och design, bli inte förtvivlad för nästan alla vi säljer passar till både standard laddare och clearomizers. De är utrustade med både eGo fäste OCH ett 510 fäste. Det betyder i praktiken att man kan använda samma laddare till olika batterier och dessutom leta upp den clearomizer man önskar sig och vara säker på att den passar på batteriet.

Vi säljer många olika märken av batterier till din e-cigarett. Du finner alla genom att klicka i menyn till vänster. Den största utmaningen blir att välja design, storlek och den funktionalitet du önskar att den skall ha. Det är nu möjligt att sätta ihop din helt egna e-cigarett och välja vilken power den skall ge och vilket utseende den skall ha.

Vad betyder mAh i batterier ?

mAh är ett tekniskt uttryk som betyder milliampere hour. Det visar gränsen för batteriets kapacitet och visar hur mycket ström batteriet kan lagra. Ju högre mAh ett batteri har desto längre mellan uppladningarna för användaren. Ett e-cigarett batteri på 650 mAh ger således inte sämre eller mindre ånga än ett batteri på 1100mAh. De flesta användare föredrar ett batteri som inte behöver laddas oftare än en gång per dag och väljer därför ett 1100mAh batteri.
Styrkan på batteriets output och därmed mängden ånga den ger styrs av Volt eller Watt. Ett vanligt standard batteri kan inte justera sin output Volt/Watt, men det kan ett batteri med Variabel Volt eller Variabel Watt (VV/VW) och e-cigarett MODS.

eGo Batteri – Standarden för E-Cigarett Batterier

eGo Batteriet är det mest kända av alla e-cigarett batterier, det är en rigtig god standard och finns som en del av de flesta startpaket.

eGo Batterierna har utöver det välkända eGo fästet även ett 510 fäste så at du kan använda ALLA de olika typer av brännare/clearomizers då de antingen har 510 eller eGo fattning. Output ligger på en fast volt på 3,2v – 3,3v och fungerar bra till clearomizern i startsettet samt ce4, ce5 och clearomizers på ca 1,7 – 19 Ohm. Används en brännare med 2,1 Ohm fungerar den länge men ger något mindre ånga än förväntat.

Önskar du ett praktiskt och enkelt batteri som du kan lita på att fungera varje gång så är ett eGo Batteri et riktigt bra sätt att starta din vejpupplevelse.

Variabel Volt Batterier – VV Batterierna

Många användare av e-cigaretter är mycket tillfreds med ett standard e-cigarett startset och standard eGo Batteri, men många har också börjat se fördelarna med att ha lite extra power eftersom ett standard eGo Batteri “bara” levererar en fast volt på 3,2v – 3,3v. Detta är inte tillräcklig Volt för de atomizerhuvud som lite högre Ohm eller till RBA Rebuildable Atomizers.

Är du en avancerad användare av e-cigaretter så skall du nog som minimum ha ett VV Batteri eller möjligtvis en mekanisk eller automatiska MOD som ger ännu fler möjligheter att ställa in. Då får du den optimala och designade vejpupplevelse du önskar.

Fördelarna är många. Du kan justera output Volt genom att trycka på en knapp eller vrida på en skiva i bitten av batteriet. Med ett VV Batteri har du också möjlighet att per precist utnyttja din Clearomizer i förhållande till Ohm talet på atomizerhuvudet som sitter i den.

En mer precis avstämmning av Volt i förhållande till Ohm talet på Clearomizern ger bättre ånga och längre livstid på atomizerhuvudet. En generell regel som är bra att komma ihåg är att en clearomizer/atomizerhuvud med högt Ohm tal kräver hög volt på batteriet. ett lågt Ohm tal i clearomizern/atomizerhuvudet kräver låg volt av batteriet.

MODS – MODS och Batterier

Har du större behov av att batteriet skall hålla länge tid på en uppladdning samt ge mer power är det ide att titta närmare på våra MODS. MODS fungerar med ett invändigt batteri som oftast skall tas ut och sättas i en laddare som är avsedd för dessa batterier. 18350, 18650 och 26650 är de mest använda storlekarna. Du måste se till att din laddare klarar dessa batterier.

Kvaliten på MOD Batterier på marknaden skiftar mycket och det är därför viktigt att du köper batteri av bra statndard och kvalitet. Att köpa batterier som inte är orginal batterier är en dålig väg att spara pengar. Ett dåligt batteri kan vara direkt farligt att använda. Vi marknadsför därför bara kvalitets batterier från Samsung, Sony och liknande producenter. Så du kan lungt handle dessa från oss.

Klicka dig runt på hemsidan och beställ dina E-Cigarett Batterier. Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp.
Kontakta oss på mail@esug.dk