Köp elcigg på e-bloss

En elcigg är billigare än vanliga tobakscigaretter. Tobakscigaretter är belagda med höga skatteavgifter, vilka du kan undvika genom att byta till elektroniska cigaretter. Röker du exempelvis 20 vanliga cigaretter om dagen så kan du spara mycket genom att byta till elektroniska cigaretter. Även om du regelbundet köper tillbehör och e-vätska. När du röker en elektronisk cigarett får du samma upplevelse av att inhalera och röka som från vanliga cigaretter. Du kan själv anpassa nikotinstyrkan och löpande trappa ner om du vill.

elcigg utvalg

Elcigg med många smakvarianter

Alla våra produkter är lätta att använda och du kan köpa många olika smakvarianter. Smakvarianterna fås i form av e-vätskor som du fyller på din elektriska cigarett med. Du kan även få e-vätska med tobakssmak. Föredrar du smaker som British Tobacco, Camel, Lucky Strike eller kanske kaffe, mentol eller frukt?   Se hela vårt utbud av smaker här.

Elcigg utan cancerframkallande ämnen

En elcigg är hälsosammare eftersom den inte innehåller cancerframkallande ämnen. Det är även hälsosammare för din omgivning som slipper bli utsatt för giftig, passiv rökning. Dessutom slipper du doften av tobaksrök i dina kläder, ditt hår och ditt hem. Med en elcigg behöver du inte gå ut på balkongen eller ner på gatan för att röka.

Aldrig mer gå ut för att köpa cigaretter

Du kan enkelt och bekvämt sitta hemma och beställa din elcigg, vätskor och tillbehör på nätet, exakt när du har tid. Byt till elektronisk cigarett och slipp gå ut i kyla och blåst för att köpa cigaretter. Ta en titt på vårt stora urval av startpaket, vätskor och tillbehör. Vi skickar dina varor inom 24 timmar efter att vi mottagit din beställning.