E-juice

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

E juice för din e cigarett

Köp e-juice med smak av vanlig tobak och välj själv nikotinstyrka. Om du vill trappa ned så kan du i ditt eget tempo, gradvis välja en lägre styrka. Har du lyckats sluta röka, men saknar alltjämt känslan av att röka? Prova vår e-juice utan nikotin som smakar precis som cigaretter. Saknas du en ny “ångare”, då kan du lätt läsa “Om oss” och vad en e-cigarett egentligen är.

E-juice av bästa kvalitet

Vi säljer bara högkvalitativa e-juice. Alla vätskor produceras under kliniska och sterila förhållanden. Vi deltar i utvecklingen av e-juicen och kan därmed säkerställa kvalitet och smak. Därför prioriterar vi faktiskt en dyrare kostnad när kvaliteten är så mycket bättre.

Vilken e-vätska ska du välja?

Om du ska använda vätskan för din elektroniska cigarett så finns det flera överväganden att göra dig:

– Val av nikotinstyrka
– Val av VG/PG-innehåll
– Förblandad e-cigarettvätska med nikotin och utan nikotin
– Smak för blanda-själv vätskor
– E-vätska kit där aromen och nikotinbasen levereras i sina egna behållare

Val av nikotinstyrka för din e-cigarettvätska:

Du kan köpa vätska med nikotin i följande styrkor:

0 mg = Inget nikotininnehåll
3 mg = Ultra light
6 mg = Light
12 mg = Normal
18 mg = Stark

Ovanstående betyder att t.ex. 1 ml. 12 mg. nikotinvätska innehåller 12 milligram ren nikotin eller 0,012 g nikotin.
Vilka nikotinstyrkor finns tillgängliga beror på sortimentet. När du väljer nikotininnehåll är det viktigt att du tänker på den e-cigarettutrustning du har köpt. Om e-cigarettaffären har rekommenderat dig att köpa utrustning som ger mycket ånga, bör du välja vätska med nikotin, där nikotininnehållet är lågt. dvs typiskt med 3 eller 6 mg. nikotininnehåll. Anledningen är att ju mer ånga din e-cigarett ger desto snabbare tar du nikotin från din e-juice. Om du väljer hög nikotinhalt riskerar du att få nikotinchock. Så akta dig för det !!!

Val av VG / PG-innehåll i din e-cigarettvätska

Elektroniska cigarettvätskor består av 3 primära ingredienser.

– VG (vegetabilisk glycerin): Vegetabilisk glycerin ger mer ånga och ger samtidigt lite söthet till din e-cigarett-juice. Vegetabilisk glycerin ger också din vätska en tjockare konsistens. De mest populära färdiga vätskorna har ett högt VG-innehåll. Det är t.ex. Space Jam, Decadent Dam, Quarks Juice and Element ELiquid.

– PG (propylenglykol): Arommolekylerna i din vätska binder till propylenglykolen och därför framhäver substansen smaken av din e-cigarettvätska. PG levererar också känslan i halsen. Ca. 10% av befolkningen är mer eller mindre överkänslig mot PG, så om du upplever överkänslighet eller hosta vid ångning, välj sedan en vätska med lågt PG-innehåll. dvs mindre än 50% PG-innehåll. Ofta är det vätskorna som kallas premiumvätskor.

– VG/PG Base: Eller också bara kallad nikotinbas är ett annat namn för blandningen av glykation VG, PG och nikotinstyrka. Vera Cura i Danmark producerar vgpg-bas.

Arom: Aromen för e-vätska är vanliga aromer, som också vanligtvis används i livsmedelsindustrin. Men aromen får inte ångas rent! Arom bör blandas med PG och VG för att ge dig en vätska som kan förångas. Vanligen rekommenderas att arominnehållet är mellan 10% och 20%.

Förblandad e-cigarettvätska med nikotin och utan nikotin

Vi erbjuder de bästa vätskorna i flaskor om 10 ml. När vätskan är med nikotin begränsas vi av lagstiftningen att volymen i flaskan inte överstiger 10 ml. Vi har alltid billig e-vätska som erbjuds, precis som det finns smakprov i alla våra butiker. Smaketestet är givetvis gratis. Så besök vår e-cigarettbutik och hitta dina favoriter. I vår e-cigarettbutik får du också vägledning om PG, VG och arom i olika vätskor. Juicer med nikotin är gjorda i många spännande smaker. Till exempel. Custard, Red Energy, The Pineapple, The Strawberry Milkshake, Ginger Secret, Ice Cream och många många fler … (Strawberry Milkshake är en av mina personliga favoriter).

E-vätska arom till blanda-själv e-cigarettvätska

Självblandar du? Även självblanda-vätskor är också ett tillfälle att utforma din egen ångupplevelse. E-bloss.se erbjuder inköp av PG, VG och arom, så du kan bli en mästare i mixen själv. Du får den bästa vätskan du kan ge bort till dina vänner för inspiration !! Med blandasjälv-vätska kan du bestämma PG, VG och arominnehåll i var och en av dina blandningar. Du kan även få flera olika arom i din juice så att det till exempel får undertoner av mint, får en krämig smak eller kanske en antydan av rostad karamell. Möjligheterna för dig att leka med olika aromer är oändliga … Bara din fantasi sätter gränser … Så försök att bli självblandande av vätska. Iövrigen sparar du pengar så därför en annan anledning att komma igång.

I Danmark har en mycket hög skattenivå valts för färdigblandad vätska för elektroniska cigaretter. Vi kan bara ångra det. För att vi ska kunna erbjuda ett billigt alternativ har vi satt ihop några vätska kits, vilket är ett mycket enkelt sätt att bli självblandande. Med vätska kit får du alla ingredienser (arom, PG, VG) i den uppmätta volymen med nikotin som önskas i vätskan. Allt du behöver göra är att blanda alla ingredienser i den slutna behållaren och skaka den. Vi kallar det shake and vape. Det är bland-själv så alla kan vara med !! Men du måste vara medveten om att din blandning av vätskor får tillåtas att mogna några dagar innan du ångar den. När du mognar din vätska utvecklas aromen i vätskan och den kommer att smaka mycket mer. Om du vill ha billiga vätska kit rekommenderar vi våra epuff e-vätskekit. Om du vill köpa en större mängd VGPG-bas har vi gjort några färdiga baskit (e-vätska med nikotin utan arom). Du beställer baskitet her.

E juice med smak av tobak

EPuff-vätskorna har generellt en eftersmak av “normal” tobaksmak, och inte den “söta” eftersmak som många andra vätskor har. Vi rekommenderar att du försöker blanda olika varianter själv och hitta din egen favorit smak – till exempel. Menthol med liten tobak eller kamel och vanilj. Det finns olika smaker av färdiga tobaksvätskor som är redo att ånga. Naturligtvis har vi ett stort urval inom tobakens smak och inkluderar ljust tobak, PR Tobacco (Prince smak), RY4 Tobacco och Red USA Mix (Marlboro) eller bara USA Mix. Alla är kvalitets ejuice med härlig smak.

Ingredienser i vår e juice

E-cigaretter innehåller smakämnen, propylenglykol och eventuellt nikotin. Propylenglykol är en viskös vätska som omvandlas i kroppen till ättiksyra och pyrodruvsyra. Propylenglykol är ofarligt och används i livsmedelsindustrin som ett emulgeringsmedel i livsmedel, som frostskyddsmedel och som lösningsmedel för tillsatser och smakämnen.

Propylenglykol> 65%
Vatten <10%
Glycerol <20%
Smak Essence <5%
Olja från tobaksblad <5%
Nikotin (från tobaksblad) <3%
Trimetylpyrazin <1%
Tetrametylpyrazin <1%
Dinetylpyrazin <1%
Acetypyrazin <1%
Metylbutinsyra <1%
Terp ineol <1%
Etylmaltol <1%
Guaiacol <1%
Acetylpyridin <2%
Oktalakton (gamma) <1%

Vad är e juice verkligen?

E juice består huvudsakligen av tre saker: smak arom, tunnare och eventuellt nikotin. Naturligtvis varierar smaksmaken med varje smakvariant, medan spädningsmedlet oftast består av propylenglykol, glycerol och vatten. Propylenglykol är faktiskt en av huvudingredienserna i våra vätskor och hjälper till att späda vätskan till rätt konsistens, samtidigt som det hjälper till att markera nyanser av smak när du ångar det. En annan viktig ingrediens är glycerol, som används i många farmaceutiska produkter. Glycerol förbättrar bildandet av vattenånga och ger samtidigt lite sötma. Vi använder endast ingredienser av högsta kvalitet och genom att blanda din egen vätska kan du få ett resultat som lever upp till dina behov.

Bli av med din nikotinberoende

En av de största fördelarna med elektroniska cigaretter är att du kan variera nikotinkoncentrationen i din juice. Till exempel, om du brukar röka mycket starka cigaretter, kan du börja med den högsta koncentrationen av nikotin; nämligen 18 mg nikotin per ml. Så när du känner att du är redo att gå ner, kan du till exempel välja 12 mg nikotin / ml – så du behöver inte sänka frekvensen av din ångning, men bara på nikotinmängden. Således kan du bli av med nikotinberoende utan att säga farväl att ånga. Hos oss får du fem olika nikotin styrkor:

* 0 mg nikotin / ml
* 3 mg nikotin / ml (ultralight)
* 6 mg nikotin / ml (light)
* 12 mg nikotin / ml (normal)
* 18 mg nikotin / ml (stark)

Kom igång – köp billiga ejuice …

Skapa en användare på esug.dk eller få ett nytt lösenord om du har glömt ditt lösenord. Då är du redo att köpa juice med nikotin !! Naturligtvis förutsätter vi att du har köpt en läcker ecigaret kit. Kanske ett kit från eLeaf eller en Joyetech eGo med ett eGo-batteri. Eller kanske de nyare Joyetech eGo AIO-modellerna med drip tips, eller en av de mer avancerade modellerna med ombyggbara tankar. Också, kom ihåg att köpa självblandare tillbehör när du köper ejuice.