Variabel Spänning Batterier - VV/VW E-Cigarett Batterier

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Products not found

Variabel Spänning Batterier –  VV/VW E-Cigarett Batterier

E-Cigaretter med Variabel Volts eller Variabel Watt batterier är perfekt för de rökare som vill ha mycket ånga. VV / VW -batterier ger en mer intensiv cigg känsla i halsen och förbättrar smaken.

På denna sida hittar du vårt urval av variabel volt och variabel watt (VV/VW) batterier till dina e-cigaretter i olika färger, design och storlek (mAh). VV/VW batterier är nästa steg för att få bästa njutning av sin elektroniska cigarett. Dessa batterier har en ring eller knappar som ger dig möjlighet att variera spänningen, vanligtvis mellan 3,3 V och 4,8 V.

Vad är ett VV/VW Batteri ?

Standard batterier levererar mindre och mindre spänning i takt med att det är mindre och mindre ström kvar i batteriet. En fördel med VV/VW batterierna är att de levererar konstant spänning även när batterits ström sjunker. Det betyder att du får en konstant och stabil vejpupplevelse oavsett tillståndet på ditt batteri. Du kan även ställa in spänningen på värden som mer precist passar din clearomizer och din e-vätska.

Kom ihåg att det inte alltid är möjligt att ställa in högsta volt då din Clearomizer/Atomizer inte alltid klarar denna höga output. En generell regel är att en Clearomizer/Atomizer med 1,9 Ohm skall ha låg Volt och en Clearomizer/Atomizer med 2,5 Ohm kan tåla högre Volt…. Det är därför en god ide att prova sig fram och försiktigt skruva upp för Volt/Watt.

Förståelse för Variabel spänning och effekt

Om du letar efter upplysningar om variabel spänning, VV/VW  elektroniska cigaretter, kan det vara  på grund av att den e-cigarett du för ögonblicket använder inte ger dig en tillräcklig produktion av ånga och smak som du önskar.

När du är ny vejpare (användare av e-cigaretter) kan det vara lite av en djungel att få grepp om vad som är bäst för just dig. Det är en  brant inlärningskurva då det finns en massa olika elektroniska cigarett produkter på marknaden. Om du är ny vejpare föreslår vi våra kunder att börja med ett e-cigarett startpaket, i stället för att ta språnget ut på djupt vatten, som start. Startpaketen är enklare att gå till för den nya vejparen och inkluderar allt som behövs för att komma igång så när som på e-vätskan som köps separat.

När du kommit igång med att vejpa är det högst troligt med hjälp av en enhet som kör på 3,7 Volt även om du med tiden troligen kommer att uppleva att din upplevelse av vejping kommer att ändra sig.

Skälet till detta är att du:
Använder olika e-vätskor och smak.
Provar olika nikotin styrkor.
Provar en  annan PG (Propylene Glycol) / VG (vegetabilisk glycerin) blandning.
Eller provar en annan Clearomizer/Atomizer

Vissa kombinationer ger dig kanske mer smak och “Throathit” och andra ger dig en önskan att kunna skruva upp volymen för att få mer tillfredsställelse.

Variabel Volt och/eller  Variabel Watt hos e-cigaretter gör precis detta möjligt genom att ändra output i Volt eller Watt på enhetens batteri för att ge eftertraktad smak, “throathit” och mängd ånga som användaren önskar.

När du provar att vejpa på en e-cigarett med en standard 3,7 Volts enhet och sedan skiftar till variabel spänning/variabel watt enhet kommer du snabbt att uppleva att vissa e-vätskor och smakvarianter smakar bättre på låg Volt/Watt och att vissa smakar bättre med en högre Volt/Watt inställning.

Vad med Watt ?

Den stora fördelen med ett VV/VW batteri till din elektroniska cigarett är att de är i stånd att producera mycket mer ånga än de mindre typer som de flesta köper när de börjar vejpa.

För att förstå skillnaden skall vi kika på lite specifikationer på en standard e-cigarett. De flesta enheter använder 3,7 Volt batteri och 2,2 – 2,4 Ohm Clearomizer/Atomizer och producerar en bra stabil vejp vid ca 5,5 Watt.
För att få ut lite mer av e-cigaretten har många vejpare valt att köpa ett större batteri och kombinera dessa med en Clearomizer/Atomizer med lägre motstånd (1,8 – 2,2 Ohm). Detta sliter mer på atomizerhuvudet med i gengäld produceras betydligt mer ånga.

Om du till exempel använder ett standard 3,7 Volt batteri med en 1,5 Ohm Clearomizer/Atomizer produceras ångan vis över 9 Watt. Men detta kan inte mäta sig med vad ett VV/VW batteri kan leverera.

Är ett VV/VW Batteri något för mig ?

För ögonblicket är VV/VW batterierna den typ av batterier som ger den bästa njutningen på e-cigarett marknaden. Men har du aldrig använt en e-cigarett är det inte säkert att denna typ av batteri passar dig.

Ett litet exempel:
Om du inte är en 20+ per dag rökare eller om du röker light-cigaretter är det möjligt att du finner både mängden ånga och “throathit” på ett Variabel Volt Batteri (VV/VW) för intensivt vid höga inställningar.

Om du måste skruva ner till 3,7 Volt eller lägre för att få rätt mängd ånga och “throathit” kan det vara bättre att stanna vid att köpa en standard 3,7 Volt e-cigarett.

Användande av ett VV/VW Batteri till din e-cigarett kan vara lite svårare för nybörjaren då det skall mer till an att bara trycka på en knapp och detta undervärderas ofta.

Klicka runt på hemsidan och beställ dina E-Cigarett VV/VW Batterier.
Har du frågor, är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Ring till vårt kundcenter på 0761 – 60 99 89.