E-Cigarett Batterier 900-1000 mAh

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

E-Cigarett Batterier 900-1000 mAh

Dessa batterier är till dig som önskar mer vejp och en längre tid mellan laddningarna av batteriet men inte vill bära runt på ett jättebatteri eller e-cigarett MOD som tar mer plats och kan vara lite svår att ha i fickan.

Batterier till e-cigaretter finns med många olika kapaciteter och i olika storlek. De är somregel lithium-ion, så de kan laddas mycket snabbt och användaren får upplevelsen av ett bra och stablit batteri.

E-cigarett batterierna på denna sida är alla på 900-1000 mAh. De håller ca 7 – 10 timmar på en uppladdning, allt efter hur många bloss du tar och vilken clearomizer/atomizer du använder tillsammans med batteriet.

Dessa har en större kapacitet än ”medium” batterierna på 650 mAh och behöver därför laddas mer sällan.

Storlek på E-Cigarett Batterier

Det är klart att ju större kapacitet på ett batteri desto större blir det rent fysiskt. Du kan nedan se en bild hur detta påverkar längden av själva batteriet utan påsatt clearomizer.

Batteriets kontakt har normalt dubbela fattningar så att det kan användas både eGo-T Clearomizers och diverse andra clearomizers som har 510 fattning. Den inre fattninghen kallas 510 och den yttre är eGo fattningen. Datta ger stor flexibilitet vid valet av clearomizer då alla med fördel passar på dessa batterier.

900-1000 mAh Batterier till E-Cigaretter

mAh står för milli Ampere hour eller milli Amp hour och är ett mått på batteriets lagringskapacitet av energi. OPm du tänker dig ditt batteri som en tank i bilen, så är detta ett på hur mycket bränsle du får plats med i tanken. Det kan således vara en god ide med ett batteri med högre mAh,  ju mer energi det kan lagra desto längre blir din resa innan du skall tank/ladda ditt batteri.

Sagt på ett annat sätt, hur många bloss du kan ta på din e-cigarett innan det behöver laddas igen. Tunna e-cigaretter på mellan 90 mAh och 350 mAh behöver ladds oftare.

Vilket 900-1000 mAh Batteri skall jag välja ?

När du köper batteri till din e-cigarett skall du kolla på nya produkter för att hitta bra erbjudande. Marknaden svämmas över av billiga kopior, varav en del kan vara farliga (överhettning under uppladdning t.ex.). Titta därför alltid efter ett ”känt” märke från en erkänd leverantör när du letar efter en uppgradering eller ett nytt batteri.

Kom ihåg att man får ofta vad man betalar för. Så var uppmärksam på att inte kompromissa med pris och kvalitet på ditt e-cigarett batteri då det är viktigt att det är säkert och ger precis den output som det är designat för både vid uppladning och vid användandet.

Alla eGo batterierna har en skyddsfunktion med låsning. Denna aktiveras och de-aktiveras genom att trycka snabbt 5 gånnger på knappen. Det låser batteriet så att det inte oavsiktligt aktiveras i väskan eller fickan. Tryck snabbt 5 gånger igen för att låsa upp.

Skydd mot överladdning är standard på våra batterier då eGo batteriena har ett microchip som förhinfrar detta. När batteriet är fullt laddat stänger den automatiskt av laddningen.

Sammanställning av E-Cigarett Batterier

Du kan finna batterier från olika tillverkare som är kompatibla med en stor mängd olika e-cigaretter, men du bör förvänta dig en del skilnader i hur de fungerar. Ett bra råd är nog att hålla sig till ett batteri som fungerar bra för dig. Till exempel, om du köpt ett e-cigarett startset så försäkra dig om att köpa samma typ av batteri igen eller byt till batterier från ett välrenomerat märke som du är säker är kompatibelt med ditt startset.

När man ställer samman e-cigarett batterier, i detta fall standard typen av e-cigarett batteri, som du kan se i tabellen nedanför, är många av de tekniska upplysningarna de samma. Men ju mer ström batteriet kan hålla desto större(längre) är det. Det betyder i praktiken att du kan ta fler bloss innan batteriet behöver sättas på laddning.

650MAH 900MAH 1100MAH
Längd och diameter 71 x 14 mm 86 x 14 mm 96 x 14 mm
Antal uppladdningar livstid 300 uppladdningar 300 uppladdningar 300 uppladdningar
Håller uppladdning 1 dag 1.5 dag 2 dagar
Motsvarar antal cigaretter 1-2 paket 2-3 paket 2-4 paket
Antal bloss per uppladdning 600 bloss 8-900 bloss 1000-1200 bloss
Normal Volt Output 3.7-4.2 volt 3.7-4.2 volt 3.7-4.2 volt
Volt vid uppladdning 4.7 volt 4.7 volt 4.7 volt
Uppladdningstid 4 timmar 5 timmar 6 timmar

Vi säljer batterier i kategorin 900 – 1000 mAh Batterier från följande tillverkare av märkesvaror och våra 900 – 1000 mAh batterier finns i många olika färger och design vilket du kan se på urvalet på denna sida.

Klicka dig runt på hemsidan och beställ dina E-Cigarett Batterier 900-1000 mAh.
Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Ring till vårt kundcenter på 0761 – 60 99 89. Kontakta oss på mail@esug.dk