E-Cigarett Batterier <650 mah

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

650 maH Batteri

Vi vill uppmana dig att ladda alla batterier till 100% första gången då detta fölänger livlängden på batteriet och säkrar att det framöver kan leverera den output volt den är designad för.

E-cigaretter köps oftast i et så kallat startset. Men det är också möjligt att köpa till extra batteri då inga batterier håller för evigt. På denna sida kan du läsa mer om

Våra e-cigarett batteri är alla återuppladdningsbara lithium batterier och vi har ett stort utbud och låga priser på våra e-cigarett batterier. Så skapa en order och beställ ett extra

650 mAh Batteriets fördelar

Denna typ av batterier är ett rikigt gott val om du vejpar mindre än 1,6 ml per dag, då 650 mAh håller ungefär en dag innan det behöver laddas igen. mAh är som bekant ett tekniskt uttryck för batteriets kapacitet och anger hur mycket ström det kan hålla. Ju högre mAh ett batteri har desto längre mellan laddningarna för användaren. Ett e-cigarett batteri på

 Många föredrar ett e-cigarett batteri på

Batterier med < 650 mAh

Utöver batterierna på 650 mAh säljer vi naturligtvis mindre och smartare typer som t.ex.:

Joyetech eRoll Batteri 90 mAh som är utrustat  med ett 3,7 Volt, 90 mAh lithium-ion batteri. För att ladda batteriet skall du trycka eRoll cigaretten på plats i din eRoll laddningsask och kan därför INTE använda en standard eGo laddkabel/laddare till denna produkt. Det tar ca 35 – 40 minuter att ladda eRoll batteriet via laddningsasken och det är bäst att fortsätta laddningen tills din eRoll är fullt laddad.

Kanger eSmart 320 mAh är ett elegant  320 mAh manuellt batteri i en mindre storlek. Bara 75 mm långt och bara  11.4 mm i diameter. Så något mindre än ett standard eGo typ batteri. Batteriet har det välkända  5 klick skyddssystem som andra eGo typ batterier samt ett 510 fäste.

Vad är ett 650 mAh passthrough batteri ?

eGo passthrough 3,7 Volt/650 mAh består av ett löst batteri, med tilhörande USB kontakt  och passar till både eGo och eGo-TANK modellen. Super smart – kan användas när man sitter framför datorn, när man laddar batteriet kan man samtidigt vejpa. Kan också användas i kombination med vår USB-laddare för bilens cigarett tändar uttag. Så du kan köra, vejpa och ladda batteriet samtidigt, när du är på väg.

Du skruvar av  ”botten” på batteriet, där den medföljande USB-kabeln sätts i, den andra sidan av kabeln sätts i ett USB uttag. När man så lämnar datorn/bilen  kopplas bara kabeln loss och din eGo Passthrough fungerar som ett vanligt batteri. Kan det göras smartare?

JoyeTechs 650 mAh Batterier – Från standard till Upgrade

Joyetech producerar några av de bästa batterierna på marknaden och har verkligen varit i framkant med produktutveckling då de erbjuder både ett standard och ett uppgraderat batteri i denna 650 mAh serie.

JoyeTech eGo-C 650 mAh batteriet er det manuelle batteri til eGo-C og leveres med en 650 mAh kapacitet. Dette betyder, at du vil have mellem 6-8 timers strøm, før du skal til at genoplade batteriet. ego-C batteriet har en ny strømindikator indbygget i knappen. Når batteriet er over 50% opladet, vil LED-knappen lyse hvid. Når batteriet er mellem 10% og 50% opladet lyser LED-knappen himmelblå, og når batteriet er under 10%, lyser LED-knappen blå. Ego-C batteriet kan tændes eller slukkes med fem hurtige tryk (indenfor 2 sek.) på den manuelle knap. Det eliminerer behovet for en knap beskytter og fjerner risikoen for utilsigtet aktivering af batteriet ved opbevaring.  Batteriet har en konstant output på 3.7 V.

Joyetech eGo-T/C Upgrade 650 mAh Batteriet är det nyaste Joytech batteriet. Batteriet är baserat på det tidigare eGo-batteriet. Upgrade batteriet har en ny funktion —- ”Variable Volt output mode”. Detta gör att batteriets output spänning (volt) ändras i takt med att restströmmen i batteriet minskar. På den tidigare modellen gav batteriet konstant 3,3 volt oavsett restströmmen. Därmed får du en bättre vejpupplevelse på grund av att den högre output volt kompencerar för den mindre restströmmen.

Laddning av < 650 mAh Batterier

Bara skruva  eGo batteriet in i eGo USB laddaren, sätt kontakten I din PC eller en USB laddare som är avsedd för e-cigarett batteri. Att avända annan laddare kan medföra en fara då laddströmmen kan vara för hög och inte anpassad till e-cigarettbatteri.

Alla eGo seriens batterier laddas med samma type eGo USB laddkabel/laddare så det är enkelt att ladda alla dina olika batterier.

Klicka runt på hemesidan och beställ dina e-cigarett batteri Har du frågor är vi naturligtvis glada att hjälpa dig med ditt köp. Ring till vårt kundcenter på 0761 – 60 99 89.