Märken Aspire

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Aspire är ett av de mest kända varumärkena av ånga och e-cigaretter.

Aspire producerar några av de mest kända tankarna inom subohm. Till exempel, den extremt populära Aspire Cleito och Cleito 120. Dessa tankar är för erfarna ångere, men det finns många andra bra bud som K1 och K3 startpaket med 1500mah batteri, båda är läckra produkter i munn till lung-ånga ( MTL). Aspire har också gjort en av de bästa MTL tankarna på marknaden pt. Det är Nautilus 2-tanken som levererar riktigt bra smak och har en strängare sug så det är mer som en vanlig cigarett när du tar en ånga. Andra bra tankar är ET-S-tanken och CE5-tanken som är perfekt för nybörjaren, eller om du funderar på att sluta röka. Den senaste tanken är Atlantis EVO-tanken, som vi förväntar oss att bli framgångsrik på marknaden. Vissa Nova-tankar har producerats, men den är nu ute av produktion, eftersom de nyare tankarna ger mycket bättre smak och ånga.

Aspire har ett stort urval av spolar för både de avancerade tankar med direkta lung puffar (DL) och MTL tanke.

Aspire har även expansionsglas tillgängligt för cleito och cleito 120, där du kan expandera tankens kapacitet till exempel 4 eller 5 ml i stället för 2 ml som levereras som standard.

Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Kontakta oss på mail@esug.dk