Moreish Puff

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Moreish Puff e vätska

e juice / e vätska från engelsk Moreish Puff

Cherish Vapor startade 2018 som ett e-liquid-märke som distribuerar premium e-vätskor till vaping-communityn.

Vårt uppdrag är att ge vaping-samhället ett enkelt sätt att få högkvalitativa e-vätskor. Vi är stolta över att leverera fantastiska produkter och bra kundservice, vilket har lett oss till att bli ett av de snabbast växande varumärkena för e-liquid.

Vårt sortiment av e-vätskor och nic-salter är alla TPD-kompatibla, vilket innebär att de uppfyller alla säkerhets- och kvalitetsstandarder som krävs enligt lag.

Vi strävar efter att behaga alla vapers, så oavsett om du är ny i vaping eller en avancerad användare, vi är här för att hjälpa dig med nästan 100 smaker som du kan prova, inklusive nic-salter för att ge dig den nikotinboost du behöver.

VAPE INDUSTRY
Vi förstår kravet på att leverera en rad exceptionella produkter som uppfyller varje kunds behov. Vapeindustrin har utvecklats mycket på några år med mycket bättre produkter tillgängliga nu jämfört med enheter i början. Från den enkla cigarettuppsättningen har vapes utvecklats för att ge dig längre batteritid, temperatur- och wattstyrning och mods i alla olika former och storlekar. Trots tekniska framsteg är vaping fortfarande billigare än rökning och det har bevisats av Public Health England att det är 95% säkrare.

Läs rapporten här