Batterier till MODS

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

På denna sida finner du vårt urval av kvalitets batterier till dina e-cigarett MODS, här under hittar du följande modeller: 18350, 18650, 20700 och 26650.

Mods är generellt större än standard eGo batterier som du finner i de flesta e-cigarett startkit och används framför allt av personer som funnit att vejping är något för dem. De vill använda e-cigarretter på längre sikt antingen för att sluta röka och trappa ner på nikotin, eller för att e-cigaretten skall ersätta tobaken för en sundare livsstil. De vill därför gärna investera i en solid produkt som är lite bättre och kan leverera lite mer njutning än ett vanligt startkit kan göra.

Samtidigt kan man skapa sin egen stil då MODS finns i många olika former och med diverse tekniska specifikationer som det är värt att studera grundligt för att få maximal upplevelse och utbyte av produkten.

Lite om MOD Batterier

Användare av E-cigarett MODS är beroende av batterier som fungerar ordentligt. För att hjälpa nybörjarna att välja vilket batteri de skall använda till sin MOD kan du läsa like om de olika för- och nackdelarna med t.ex. IMR batteri och ICR batteri nedanför. Vi ber dig att använda högkvalitativa IMR batterier till de flesta MODS.

Om du är tveksam om typen av ett batteri eller om det passar till din e-cigarett MOD så är du välkommen att kontakta oss för att vara säker på att du köper det rätta. Köp aldrig batterier till dina e-cigaretter eller MODS från elektronik butiker eller andra leverantörer som inte också säljer e-cigaretter. De har ofta inte rätt specifikationer och kan vara direkt farliga att använda. Använd den typ av batteri din MOD är skapad för och information om detta finns alltid i produktbeskrivningen på produktsidan.

IMR – HIGH DRAIN MOD Batteri (Li-Mn)

Dessa batterier till MODS är de säkraste batterier som finns för vejpare på marknaden. De använder en säker kemi. De kräver inget inbyggt kretskort som skydd likt ICR batterier gör. De har också högre tolerans för stress och det är mycket mindre troligt att de i värsta fall skulle gå sönder. Även om de skulle gå sönder är det inte lika våldsamt som när ett ICR batteri går sönder. Om det skyddande kretskortet i ett ICR batteri inte fungerar kan det slå ut flammor från batteriet och det kan i värsta fall explodera.

Om du använder sub-ohm spolar i en RBA/RDA är det extremt viktigt att använda ett IMR batteri av högst möjliga kvalitet. Spolar på mindre än 0,6 Ohm kräver ett IMR batteri som kan ge en maximal kontinuerlig output på över 30 Ampere och gärna upp till 30 Ampere.

IMR High Drain Batterier används i reglerade MODS som använder så kallad ”buck boost” kretskort för att uppnå variabel Volt/Watt, men vi rekommendera dem också till standard Volt/Watt Mods och till mekaniska Mods som ett säkrare alternativ till de populära skyddade Li-Ion batterierna.

De har mindre kapacitet i mAh när man jämför med de skyddade Li-Ion batterierna men i gengäld är de överlägsna när det kräver maximal belastning, vilket man gör när man använder reglerad mod, mekanisk mod med en ”Kick” eller en Rebuildable Atomizer (RBA).

Laddning av MOD Batterier

Vi uppmanar våra kunder att alltid ladda sina batterier med den laddare och väggkontakt som följer med se startkit vi säljer, men även med laddare som köpts separat.

Köp därför den bästa laddare du kan hitta innom dina ekonomiska ramar, då detta kan ses som en investering i  säkerhet. Statistiskt så sker de flesta olyckor med batterier under laddningen.

Vi kan inte hållas ansvariga för skador som orsakats ting eller personer på grund av användning av tredjeparts varor köpta på annan plats. Så kolla noga specifikationen på dina laddare för att vara på den säkra sidan.

Med en bra MOD, en bra batteriladdare och korrekt batteri i god kvalitet har du inte mycket att bekymra dig om när du vejpar!

Stackning av batterier

Stackning av batterier betyder att man sätter två batterier tillsammans för att uppnå en längd som passar till den e-cigarett MOD man har och det kan inte rekommenderas… vi avråder istället från detta.

Om du stackar fel batterier kan det ge en överbelastning på cellen i ett av batterierna och detta resulterar i en punktering eller till och med en explosion av batteriet. Om du stackar batterier ökar risken. Men om du är medveten om osäkerheten och att inga garantier längre gäller och ändå vill stacka dina batterier bör du inte ignorera följande riktlinjer.

1. Använd aldrig ett skadat batteri och stacka aldrig ett nytt och ett gammalt batteri tillsammans.
2. Använd alltid ett skyddat batteri och testa alltid dina batterier efter laddning.
3. Använd ett IMR batteri till dina High-Performance MODS.

Instruktioner för en säker och förnuftig användning av batterier för användning i e-cigarett MOD:

– Köp / använd INTE oskyddade batterier med mindre om du vet vad du har att göra med.
– Ladda INTE batteriet till över 4,29 volt
– Skada inte batteriet
– Ladda ALDRIG batterie till under 3Volt.
– Ladda ALLTID batteriet så fort du vet att det är urladdat.
– Det rekommenderas alltid att använda en batteriladdare av god kvalitet för att ladda Li-Ion-batterier.
– Sätt INTE / vrid inte batteriet på fel sätt i din produkt (dvs byt polaritet / pol)
– Förvara INTE batterier under extrema / höga temperaturer
– Kortslut ALDRIG batteriet
– batteriet får INTE komma i kontakt  med vatten eller annan vätska.
– Om batteriet ska lämnas oanvändt under en längre tid ska det vara vid normal rumstemperatur eller lite under.
– Efter längre hållbarhet kan Li-Ion-batterier behöva några laddningar för att öka kapaciteten igen.
– Omslaget runt batteriet får inte skadas eftersom det kan kortsluta.

Som användare MÅSTE du ha god kunskap om hur du laddar och laddar ur batterierna ordentligt innan du använder dem. e-bloss.se ansvarar inte för skador orsakade av felaktig användning av batterier, om du är osäker, fråga eller få vägledning från personer med rätt kunskap om batterier.

 

Klicka dig runt på hemsidan och beställ dina E-Cigarett Batterier till MODS.
Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Ring till vårt kundcenter på 0761 – 60 99 89 Kontakta oss på mail@esug.dk