Aromer - Baser

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

SELVBLANDER – Aromer och Baser

Klicka här för att läsa mer om hur du blanda din egen e-vätska.

Här kommer du att se testresultat för VG-vätska och PG-vätska.

Gillar du E-Cigg Vatskä där du själv bestämmer smakstyrkan så kan att blanda själv vara något för dig.

Vi erbjuder de bästa kvalitéerna på aroma, baser och utrustning så att du kan blanda hemma hos dig själv.

Att blanda själv är ett förhållandevis enkelt sätt att spara pengar, men också att din e-vätska får helt rätt kombination av styrka, smak och ångmängd.

Vår mix själv produkter kommer från en annan leverantör än de färdiga E-Cigg Vatskä varför en viss smak av mix själv-produkter inte kommer att ge samma upplevelse / smak som de färdiga e-vätskor.

Klicka här så kan du läsa mer om hur du blandar din egen e-vätska.

Klicka här för att hämta och installera en miniräknare för att beräkna blandningsförhållande. (Se nederst i högra hörnet).

Blanda Själv E-Cigg Vätska – Nyttigt att veta

Som ångare det kanske låter som ett mycket stort steg  att börja blanda själv. Men det är faktiskt inte så komplicerat.

Bara man är medveten om några olika saker och använder antingen sin kalkylator eller ett speciellt program (se länken längst upp på denna sida), då är man egentligen bra.

Programmen för att beräkna hur mycket man måste addera av varje ingrediens finns både på datorn, men du kan också hitta appar för din smartphone.

En bra sak med VG och PG (huvudingredienserna i e-vätska) är att VG är det som bidrar till att ge ånga, medan PG är mycket bättre att bära smak,

och därmed med att smaksätta, utan också at ge den rätta känsla i halsen.

Så om du vill skapa en vätska som ger mycket smak, gå för en mix i din vätska med övervägande PG.

Men om du vill blåsa lite större moln, måste du ha en övervägande VG baserad vätska. Som exempel, är vår epuff grundläggande vätska av omkring 70% PG och 30%, VG, och epuff premie 50% PG och 50% VG.

När det gäller smaker  är du inte längre bunden till bara en smak.

Om du absolut älskar lakrits och hallon så är det enkelt att experimentera med att göra rätt hallonlakritssmak. Och du kan enkelt justera vilken smak som är mest framträdande.

Det positiva vid att blanda själv E-Cigg Vätska är att du har möjlighet att helt själv bestämma alla parametrar i din vätska.

Så i början kan det vara lite gissningar, men efter en kort tid vet du exakt hur blandningsförhållandet för den perfekta vätska ska vara.

Se länk längst upp på sidan för att läsa mer om hur du specifikt blandar E-Cigg Vatskä självt.

Kom ihåg att vara försiktig när man arbetar med nikotin!