Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne

Aspire 1000mAh Favostix 2ml Pod Kit

kr325,04

Aspire 1000mAh Favostix 2ml Pod Kit

Konstruerad av aluminiumlegering oxidation, kombinerar elegant och smal design med innovativ helt ny spole teknik, Favostix pod är anlänt. Det kommer ut för att erbjuda en överlägsen smak och en bekväm halshit, och syftar till att låta dig uppleva den färgglada, smakrika och kraftfulla vapingen.

Nollställ
Loading...

Beskrivning

Utforska toppresultat
Den mest klassiska symbolen för DRAG är den extremt snabba sugereaktionen, DRAG S fortsätter denna generation. Det nya GENE.TT-chipet ger en tändningshastighet på 0,001 s och en kraftfull effekt på upp till 60 W samt ett snyggt läderutseende. Återigen kommer DRAG S att vara en ögonöppnare.

– 0,001s tändhastighet
– Ny generation GENE.TT Chip
– Innovativt oändligt luftflödessystem
– Original SCORE-rankningsläge
– 5-60W justerbar effekt
– Kompatibel med alla PnP-spolar

Otroligt nytt GENE.TT-chip
GENE.TT, den perfekta kombinationen av prestanda och nöje, har den kraftfulla prestandan av snabb tändning och hög burst och ger intelligenta funktioner som PUFF och SCORE ranking-läge.

0,001 sekund ånga
GENE.TT är optimerat för DRAG S för att förbättra tändningshastigheten. Från tändning till smakfulla moln tar det nu 0,001 sekunder.

Max. 60 W effekt
Med maximalt 60 W effekt kan DRAG S skapa större smakfulla moln. Justerbart effektområde 5-60W är för att tillgodose dina behov.

Ta ett drag, få en ny prestation
DRAG S lägger till ett fantastiskt SCORE RANKING-läge. Beroende på molnstorleken för varje sug kan du kontinuerligt låsa upp de nya nivåerna från ”IRON” till ”KING”.

DET ÄR SÅ SMART
SMART-läget i DRAG S känner automatiskt igen den insatta spolen och matchar den med bäst effekt. SMART-läge ger också intelligent wattminne. Även om den byts ut kommer den ihåg dina senaste wattinställningar

Du kan fritt justera
Det innovativa Infinite Airflow System från DRAG S stöder regleringen av alla typer av justeringar. Du kan få den mest bekväma upplevelsen genom detta system, oavsett vilken typ av spole eller olika parametrar som är inställda. Njut av din smak nu!

POD, inte bara en POD
Du kanske tror att POD är mindre spelbar än en TANK, men allt skiljer sig från DRAG S. Det kan anpassas till ett stort antal spolar, inklusive RBA. Vi lägger till och med 510 adaptrar och annan ny teknik till den. En oöverträffad skapelse kommer snart. Ser fram emot det!

Batteri – för hela dagen.
Den kompakta DRAG S är utrustad med ett 2500mAh inbyggt batteri och Type-C 5V / 2A för snabb laddning. Nog för hela dagen.

Kraftfull magnet – Håll det enkelt
Ny uppgraderad 2 ml magnetisk sugplatta ger det enklaste och mest sanitära sättet att fylla vätska.
SKU: 0000005068

Mer information

Vikt 0.25 kg
Variant

Amethyst purple, Garnet red, Hunter green, Jet black, Navy blue, Quicksilver, Space Grey

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Aspire 1000mAh Favostix 2ml Pod Kit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *