ePuff eVätska 10 ml.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
SEK0SEK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Vår tillverkare av ePuff arom, som är aroma som används för våra 100 ml. ePuff eVätska Set, har nu gjort är en serie på 10 ml. färdigblandad e-vätska. Namnet på denna serie är Vapeson, varför vi har namngivit den serien Vapeson/ePuff.

Vapeson/ePuff 10 ml. är 30% VG och 70% PG. Det är alltså en ”tunn” vätska som inte är lämplig för sub-ohm tankar.

E-liquid, också kallad e-juice, är den vätska som du fyller din e-cigarett med. Vi erbjuder ett antal färdigblandade e-liquids, smaker och baser av mycket hög kvalitet från etablerade och välrenommerade tillverkare. Du kan också välja att blanda din egen e-liquid i syfte att få fram en smaksättning som faller dig på läppen. Alla e-liquids produceras under kliniska och sterila förhållanden och vi kan därför gå i god för innehållet i alla våra produkter. Vår strategi är att delta i utvecklingen och därmed säkra kvalitén och smaken i våra e-liquids. Den e-liquid som utifrån kvalitetssäkringen inte lever upp till vår hårt uppstramade kravbild tillhandahålls inte heller på hemsidan, varför vi kan garantera hög kvalitet på de produkter som erbjuds. Vi prioriterar kvalitet framför billigt inköpspris – och det märks på smaken. Det ska inte bara vara hälsosamt att sluta röka vanliga cigaretter, det ska dessutom vara gott!

Färdigblandad e-liquid

Vi erbjuder färdigblandad e-liquid i flaskor 10 ml. Vår erfarenhet är att de flaskstorlekarna är lämpliga och täcker alla behov och önskemål. Till exempel kan du börja med våra 3 ml-flaskor och smaka dig fram till just din favorit innan du beställer de större flaskorna. Valet mellan flaskor på 10 och 30 ml beror vanligtvis på hur mycket du är van att röka. Kanske har du aldrig varit en storrökare? Eller så är du en av alla dem som utan problem kan avverka mer än ett paket under loppet av ett dygn? Oavsett hur dina konsumtionsvanor ser ut har vi flaskor med e-liquid som storleksmässigt passar dig. Du kan också välja att köpa e-liquid för lägsta pris per milliliter vilket du får med våra paket på 10 x 10 ml.

Vi tillhandahåller e-liquid från ett flertal ledande aktörer och utbudet av olika smaksättningar är enormt. På e-bloss.se kan du hitta e-liquid med olika exotiska smaker, allt från ananas och björnbär till banan och hallon finns att tillgå. Många av de aktörer som vi valt att samarbeta med erbjuder dessutom e-liquid med fräscha och innovativa inslag. Du kan exempelvis hitta e-liquid med smak av cappuccino och e-liquid med smak av champagne eller Coca Cola.

Givetvis erbjuder vi även en mängd klassiska smaksättningar. På vår hemsida kan du beställa e-liquid med smak av tobak men även e-liquid med inspiration från olika välkända cigarettleverantörer. Vi erbjuder till exempel e-liquid med smak av Camel, passande för dig som när du rökte vanliga cigaretter främst konsumerade Camel. En annan smaksatt e-liquid med inspiration från cigarettbranschen är Dunhill. Välj och vraka i vårt enormt stora utbud, men lås dig inte vid ett eller ett par alternativ.

Det finns en uppsjö av e-liquids och många av de olika smaksättningarna kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. Vill du experimentera genom att blanda olika smaker är det med andra ord ingen dum idé. Slutresultatet kan till och med få dig att fundera på varför du dragits med traditionella cigaretter under merparten av ditt liv. Inte nog med att de är hälsovådliga – de är dessutom dyrare och inte till närmelsevis så anpassningsbara som moderna elektroniska cigaretter.

På e-bloss.se hittar du endast e-liquid från ledande varumärken.

Blanda din egen e-liquid

Vi erbjuder ”blanda själv” e-liquid till e-cigaretter. Det är en billigare lösning och låter dig komponera din egen personliga e-liquid. Du bestämmer själv arom och smakstyrka och kan välja att blanda flera smakvarianter för att uppnå din helt egen smak och arom. Ingen känner dig lika väl som du själv, vilket gör detta till en optimal lösning i syfte att uppnå smakmässig perfektion. Läs mer om att blanda sin egen e-liquid här.

Vår e-liquid har generellt en eftersmak av ”vanlig” tobak och inte den typiskt söta eftersmak som många andra e-liquids har. Vi rekommenderar att du själv experimenterar genom att blanda olika varianter av e-liquid, exempelvis mentol och Camel.

E-liquid med flera nikotinstyrkor

Våra e-liquids har 5 olika styrkor på 0, 6, 16, 24 och 36 mg. Våra 3 ml-flaskor finns dock enbart med 16 mg nikotin.
Läs vår guide gällande hur du bäst blandar din egen e-liquid eller kom snabbt igång och beställ en god färdigblandad e-liquid. Om du har frågor om våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss på mail@esug.dk.